Élményautózás, partnernapok

Kiemelt szolgáltatásunk a Rallye Élményautózás, melyet lezárt rallye pályákon, valódi, a legszigorúbb nemzetközi FIA szabályoknak megfelelő rallye versenyautókkal és első osztályú versenyzői licence-el rendelkező pilóták közreműködésével bonyolítunk le.

Ezeken a programokon lehetőség nyílik vendégeink számára testközelből megismerkedni az autósport nyújtotta varázslatos élményekkel, akár a vezetőülésből is. A biztonságról csapatunk instruktorai gondoskodnak, hogy Önnek a legmagasabb szintű élményt biztosítsuk. Az elmúlt évek folyamán partnercégeink számtalan, sokszínű rendezvényeit bonyolítottuk le. A megszerzett tapasztalatoknak, valamint szakmai hozzáértésünknek köszönhetően minőségi szolgáltatást, kreatív megoldásokat kínálunk, nagy hangsúlyt fektetve a rugalmasságra.

 A rendezvényeink során kialakult szakmai kapcsolatainknak köszönhetően a legkülönlegesebb ötletek kivitelezése sem jelent gondot. Irodánk feladata, hogy a megrendelő igényeit és elképzeléseit szakmai hozzáértésünkkel, tapasztalatainkkal alátámasztva professzionálisan valósítsuk meg. Gondoskodunk arról, hogy a rendezvényeinken részt vevő emberek - életkortól függetlenül jól érezzék magukat. Segítséget nyújtunk hivatalos, illetve magánjellegű rendezvényekhez az Ön által választott vagy a mi általunk javasolt helyszínen. Szervezésünk keretében olyan szórakozási lehetőségeket ajánlunk, melyek hosszú ideig emlékezetesek maradnak minden vendégünk számára.

Kép: 

Partnereink

 
 
 

Versenyzőink