Rólunk

Csapatunk, a Borsimotorsport, 2002-ben több külön-külön már bizonyított pilóta összefogásával alakult meg azzal a céllal, hogy meghatározó szerplője legyen a magyar autósportnak, egyesítse a csapattagokban felhalmozódott tapasztalatot és magasabb szintre emelje az "autósport reklám" színvonalát.

Borsi Gergő - pilóta: 

feladata, hogy a versenytechnikában rejlő lehetőségeket és saját tudását pontokban mérhető eredményekre váltsa. A csapat összes tagjában rendíthetetlenül tartja a siker utáni éhséget. Bővebben

Wéber Feri - vezetőszerelő: 

a versenyautók tökéletes működéséről a W///F szervizcsapat gondoskodik. Az autó tökéletes felkészítésén kívül a versenyeken történő gyors beavatkozás is az ő feladatuk. Gyakran percek alatt, mostoha körülmények között kell megoldaniuk kardinális problémákat. Jelenlétük nélkül sok verseny kudarcba fulladna.

Hortobágyi Gábor - csapatkoordinátor: 

összefogja és irányítja a csapat működését, elosztja a feladatokat, illetve ellenőrzi azok elvégzését.

Buda Zsófi - médiareferens:

folyamatos kapcsolatot tart a sajtóval, megszervezi a sajtótájékoztatókat és eljuttatja nyilatkozatainkat a médiához, valamint gondoskodik róla, hogy az internet adta előnyöket minél hatékonyabban kihasználhassuk.

Lengyel Csaba - médiacsapat:

aki sok éves tapasztalatával és az autósport iránt tanúsított örök elkötelezettségéből adódóan arról gondoskodik, hogy csapatunkat a különböző médiacsatornákon keresztül minél hatékonyabban népszerűsítse.

Gelencsér Andris - médiacsapat:

aki fiatalos lendülettel és a fejlődésünket elősegítő meglátásokkal erősíti a csapatot.

Habony Norbi - médiacsapat:

aki fáradhatatlan lelkesedéssel, folyamatosan megbízható és kiegyensúlyozott munkájával visz harmóniát a csapat életébe.

Pataky Peti - fotós:

feladata, hogy fotókat készítsen csapatunkról, amelyek azokhoz is közel hozzák a rali sportot, akik nem lehetnek ott személyesen.

Karvai Sanyi

Vak(merő) motoros barátunk, aki idealista, optimista, csapatista.smiley

Együttműködő partnereink segítségét megköszönve, csapatunk 2019-ben is mindent megtesz a Swift Cup Europe versenyein az eredményes szereplés érdekében.

Partnereink

 
 
 

Versenyzőink