Rali

"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között."
 

Első hallásra meglepőnek tűnhet, de egy üzleti életben sikeres vállalkozást és egyeredményes rali csapatot ugyanazok az értékek jellemeznek. Lássuk tehát, miről is szól a Rali!

 
Bátorság: bátrabbnak lenni a riválisoknál, ez a siker fontos összetevője.
 
Bizalom: az autóban ülőkét versenyző egymásra van utalva, ha nincs meg a bizalom egymással szemben, a kapcsolatuk nem üzemel, és ez negatívan befolyásolja az eredményességet.
 
Csapatmunka: a rali nem egyéni sport, a pilótának, a navigátornak és a szerviz csapatnak is együtt kell működnie. A jó együttműködés gyümölcse viszont bajnoki pontban mérhető.
 
Fejlesztés: figyelemmel kell kísérni a technikai fejlesztéseket, mert bármi, ami gyorsabbá teszi az autót, növeli az eredményes szereplés lehetőségét.
 
Gyorsaság: a sportág alapja a szakaszok minél rövidebb idő alatt történő teljesítése.
 
Kockázat: a jó időben vállalt ésszerű kockázat jelentős előnyhöz juttatja versenyzőinket a többiekkel szemben.
 
Konkurencia ismerete: mások erősségeinek és gyengeségeinek ismerete segíthet meghatározni egy-egy gyorsasági szakasz, esetleg egy egész verseny taktikáját.
 
Pontosság: a raliban minden késést, de még a korai érkezést is büntetőpontokkal sújtanak, ezért hiába a jó eredmény a gyorsaságikon, ha nem társul mellé a pontosság az etapokon. 
 
Taktika: a taktika legalább olyan fontos tényező, mint a gyorsaság. Másodpercek múlhatnak a jól megválasztott gumik használatán, a jól beállított autón.
 
Tapasztalat: minél jobban ismeri a versenyző a társát, az autót, a pályát, annál jobban ki tudja használni annak lehetőségeit.
 
Szimpátia: a végső döntések meghozatalában fontos szerephez jut az emocionális faktor. Fontos a cég és a versenyzők számára is, hogy nevük hallatán pozitív érzelmek ébredjenek mindenkiben.
 
A rali sport ezen tulajdonságai és dinamikus jellege hatásosan beépíthetők egy-egy termék, szolgáltatás marketingkommunikációjába, olyan személyisséggel ruházva fel azt, amely megkülönbözteti a konkurenciától.
 
Kép: 

Partnereink

 
 
 

Versenyzőink